Ózonos fertőtlenítés

ÓZON

Az ózonhoz O3 vagy „aktivált oxigén” elnevezések a gyakoriak; 3 oxigén atomot tartalmaz, ellentétben az általunk belélegzett oxigén gázzal, amelyben 2 oxigén atom van. Az ózonnak van a világon a második legerősebb sterilizáló hatásfoka, ezért széles körben használják a baktériumok, vírusok, illatok és nem kívánatos szagok végleges kivonásához. Érdekességképpen említjük meg, hogy az ózon természetben is előfordul és leggyakrabban villámlások alkalmával jön létre. Ennek eredményeként érezhetjük vihart követően a kellemes „esőillatot”, amely a természet ajándéka. Az ózon gáz előállítása „ózongenerátorokkal” történik, amelyek biztosítják az oxigén elektromos stimulálását ahhoz, hogy az oxigént instabil ózonná alakítsák. Ez általában a „Korona Kisülés” technológiát alkalmazó ózongenerátorokkal történik. A korona kisülés az ózongenerátorokban használt nagyfeszültségű elektromos mezőre vonatkozik. Levegőt vagy koncentrált oxigént vezetünk át ezen az elektromos mezőn, és az oxigén egy százaléka átalakul ózonra, amelyet azután felhasználunk.

Hogyan működik az ózon?

Az ózonhatás rendkívül erős, de rövid életű. Amikor a szennyeződések, baktériumok, vírusok ózonnal érintkeznek, teljesen elpusztulnak az oxidációs folyamat eredményeként. Az oxigén molekulához kötődött extra oxigén atom hozzákötődik a szagokat okozó szennyeződéshez, elpusztítva, felbontva azt, és ezt követően semmi sem marad, nincs szag, illat, baktérium… extra atom – csak az oxigén. Az ózon visszaváltozik oxigénné a használatot követően.
Vegyszermentesen, adalékok nélkül írt szagokat, nem hagy nyomot, nem igényel emberi felügyeletet. Zápor utáni illatot hagy maga után.

UTASTÉR ÉS RAKTÉR SZAGTALANÍTÓ, PENÉSZMENTESÍTŐ, FERTŐTLENÍTŐ
KEZELÉS ÓZONGENRÁTORRAL!!

30 PERC/4990 FORINT +ÁFA

Ózonos szagtalanítás és fertőtlenítés: legyen makulátlan az autód beltere is!

Automatikusan befogod az orrod, amikor beülsz az autódba? Feltekert ablakkal már képtelen vagy vezetni? Netán csak szeretnéd, hogy baktérium-, vírus- és élősködőmentes legyen az autód? Akkor az ózonos szagtalanítást és fertőtlenítést neked találták ki!

Az ózonos szagtalanítás és fertőtlenítés a leghatásosabb fertőtlenítő megoldás az autód esetében, de akár lakásokban is használható, hiszen a lényeg a légmentesen zárt tér. Mivel az ózon gáz halmazállapotú, minden kis résbe, sőt, a szövetek belsejébe is eljut, és a legmélyebben is kifejti fertőtlenítő hatását. Amiatt sem kell aggódnod, hogy mi történik, ha a művelet végeztével beülsz az autódba, mivel az ózon gyakorlatilag azonnal lebomlik, így semmilyen kárt nem képes okozni benned. Az eljárás rövid ideig tart, csak zivatar utáni illatot hagy maga után, az ára pedig kedvező, így mindenképp megéri kihasználnod ezt a lehetőséget!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet az ózonos szagtalanítás és fertőtlenítés iránt, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és foglalj időpontot!

Ózonos fertőtlenítés: higiénikus tisztaság az autóban

Az ózonos fertőtlenítés segítségével nem csak látszólag lesz tisztaság az autóban, de elérhető a maximális higiénia is!

Egy autókozmetika szolgáltatásai között nem feltétlenül szerepel az ózonos fertőtlenítés, vagy, ha mégis, nem mindenkinek jut eszébe, hogy a szokványos takarítás mellett ezt is megrendelje, még abban az esetben sem, ha minden bizonnyal szükség lenne rá. Arra pedig, hogy jól jönne egy ózonos fertőtlenítés is az autónak, könnyen rá lehet jönni: csupán a szaglásunkra van szükség hozzá.

Ha nincs semmilyen látható oka annak, hogy kellemetlen szagok terjengenek az utastérben, akkor biztos, hogy baktériumok okozzák azokat. A kárpitokban, sőt, a légkondicionáló berendezés légvezetékeiben is megtelepedhetnek, ahonnan egy átlagos, autókozmetika által végzett takarítás képtelen teljes egészében eltávolítani őket. Az ózonos fertőtlenítés azonban még a legszűkebb résekbe, a legvastagabb szőnyeg mélyére is elér, és garantáltan képes megszabadítani az autót minden nemkívánatos élősködőtől, ezáltal pedig a kellemetlen szagoktól is, ráadásul a légkondi által okozott betegségeket is megelőzi.

Nem mellékes körülmény, hogy az utóbbi években mindenki megtapasztalhatta, miért is fontos a higiénia; ezt talán nem is kell bővebben kifejteni. Az ózonos fertőtlenítés a kórokozókkal is képes elbánni, és 100%-os, higiénikus környezetet garantál, azaz mind magánemberek, mind személyszállítással foglalkozó vállalkozók számára fontos, hogy bizonyos időközönként elvégezzék az autójuk belterében.

Ha fontos számodra a higiénia, illetve, ha szeretnéd megszüntetni az autód utasterében terjengő, kellemetlen szagokat, válaszd az ózonos fertőtlenítést! Az előre megbeszélt időpontban vártunk, és viszonylag rövid idő – egy-másfél óra – alatt el is végezzük a feladatot ózongenerátorunkkal, ráadásul a szolgáltatás ára kifejezetten kedvező, ezért érdemes bennünket választanod!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és bővebb információra lenne szükséged az ózonos fertőtlenítéssel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!