Épületfóliázás

Manapság egyre elterjedtem megoldás az üvegfóliázás, rengeteg jó érv szól mellette.
Egy fólia akár több funkciót is el tud látni. Fóliák gyorsan egyszerűen kedvező áron
telepíthetőek, hosszú távú megoldás, nem igényel karbantartást, tisztítása
egyszerűbb mint a sima üvegé, idővel nyom nélkül eltávolítható

NAPVÉDŐ FÓLIÁK

A hő- és fényvédő ablakfóliák kiválasztásában az ablak mellett ülők komfort
érzetének növelése, energia megtakarítás, illetve a berendezések, kárpitok fakulása
elleni védelme játszik elsősorban szerepet.

Előnyei:

 • Többsége alkalmas betekintés védelmi célra is
 • Javítja ingatlana megjelenését
 • Mindegyik fóliánk min 99% UV. Védelemre képes
 • Visszaverik a napsugárzásból adódó hő jelentős részét speciális
  fémötvözetnek köszönhetően
 • Csökkentik a légkondicionálási és fűtési költségeket
 • Elérhető reflektív és nem reflektív változatban

Hátránya:

 • betekintés védelmi célra csak részben alkalmas, sajnos felkapcsolt
  villanynál ezeken a fóliákon át lehet látni mivel ezek a fóliák mindig abba az irányba
  tükröződnek ahonnan több fényt kapnak

 CCF One way vision

Detektív fólia, amely képes megakadályozni minden napszakban az épületbe való belátást, és emellett még nagyon jó hővédő tulajdonságokkal rendelkezik.

Előnyei:

 • Alkalmas betekintés védelmi célra felkapcsolt villanynál is
 • Javítja ingatlana megjelenését
 • 99% UV. Védelemre képes
 • Visszaverik a napsugárzásból adódó hő jelentős részét speciális fémötvözetnek köszönhetően
 • Csökkentik a légkondicionálási és fűtési költségeket
 • Elérhető Kültéri és beltéri változatban

Hátránya:

 • Nagyon sötét

SPECIÁLIS ÜVEGFÓLIÁK

A legjobb hőkinintartással bíró épületfóliák azon kívül, hogy nagyon jó hővédő tulajdonsággal rendelkeznek képesek a napból érkező infravörös sugarak csökkentésére akár 90%-ban! Ez azért nagyon fontos mert nem az UV. hanem IR sugárzás okozza a felmelegedését. A 4 évszakos speciális szerkezetnek köszönhetően ezek a fóliák jól szigetelnek. És téli napokon nem engedik ki a lakásából a meleget amellett, hogy az alacsonyan érkező napsugarakat átengedik,
így fűtése költsége nem növekedik.

Előnyei:

 • IR sugárzás csökkentése.
 • Világos változatban is rendkívül jó hővédő tulajdonság
 • Minden évszakban megfelelő szigetelést biztosít
 • Javítja ingatlana megjelenését
 • fény beesési szögétől változtatja hő kint tartását
 • Mindegyik fóliánk min 99% UV. védelemre képes
 • Visszaverik a napsugárzásból adódó hő jelentős részét speciális
  fémötvözetnek köszönhetően
 • Csökkentik a légkondicionálási és fűtési költségeket
 • Csak enyhén tükröződő a felületük így abszolút nem zavaró

BETEKINTÉS ELLENI FÓLIÁK

Betekintésvédelmi fólia képes megakadályozni az ingatlanba való belátást minden napszakban anélkül, hogy megváltoznának a belső fényviszonyok, hatékony védelmet biztosít a belátás, betekintés ellen, Több fajta betekintésvédelmi opál fólia létezik! Elérhető világosabb sötétebb árnyalatban, szürkében, fehérben, savmart és homokfújót változatban.

Előnyei:

 • Betekintés védelmi célra alkalmas
 • Nagy fényáteresztő képesség
 • Javítja ingatlana megjelenését
 • 99% UV. Védelemre képes
 • Nem tartalmaznak fémet így nem repedezik, töredezik
 • Költség hatékony

Hátrány:

 • Nem átlátható egyik irányból sem

Épületfóliázással a légkondicionálás költségeiből lefaraghat!

Az épületfóliázással a légkondicionálás költségeit csökkenteni tudja! A kellemesen hűvös szobákért nem kell drága árat fizetnie!

A nyár egyre forróbbá válik, évről-évre magasabb a hőmérséklet és a elviselhetetlenebbek a nappalok. A hőség elleni védekezés egyik népszerű eszköze a klíma. A légkondicionáló berendezések rendszeres használata azonban jelentősen meg tudja növelni az áramszámlát, ezzel együtt pedig a rezsi összegét is, nem beszélve a fenntartás költségeiről. Az épületfóliázással ezek az összegek hatékonyan csökkenthetőek. Hogyan tud lefaragni az energiafelhasználásból nyáron, anélkül, hogy a hőséget kellene választania ?

A megrendelők rendelkezésére áll több fólia típus is, amit egy épületfóliázáshoz fel tudunk használni. Ezek a fóliák az ablakok belső felszínére kerülnek és ott tudják kifejteni a hatásukat. A fóliák a kiválasztott fajtától függően képesek szinte teljes UV védelemre, elnyelik azokat a sugarakat, amik a felmelegedést okozzák, csökkentik az IR sugárzást. Kint tartják és visszaverik a hőt a speciális alapanyagból gyártott fóliák, amik az ablakokon keresztül képesek felmelegíteni a szobákat.

A légkondicionálót kevesebbet kell járatni, ha az épületfóliázásba invesztál. Vonjon be még egy eszközt a nyári forróság ellen, ami még az energiafogyasztást is csökkenteni tudja! A fólia szinte láthatatlan, de a lakás hőmérsékletén érezhető lesz a változás. Érezze jobban magát a nyári kánikulában, spóroljon a hűtésen, az épületfóliázás segítségével! Hosszú távon az ablakokra telepített fóliákkal komfortosabb otthont nyer nyáron és egész évben is!

Az új fóliákat rövid határidővel a megbeszélt méretben és mennyiségben telepítjük. A megrendelőknek biztosítjuk a kifogástalan munkát és a több funkciós, speciális fóliákat. Lépjen kapcsolatba velünk, ha szeretne hatékony megoldást az energiafogyasztás és a költségek mérséklésére, akkor döntsön az épületfóliázás megrendelése mellett! Hallgassa meg árajánlatunkat, kérjen felvilágosítást a megadott elérhetőségeink egyikén!

Épületfóliázás: érdemes felkészülni a kánikulára!

Az épületfóliázás hamarosan az egyik legkeresettebb dologgá válik – a légkondicionáló berendezések mellett -, érdemes tehát megelőzni a tülekedést!

Hamarosan beköszönt a nyár; ennek első jeleit már láthatjuk is. Folyamatosan melegszik az idő, ami azt jelenti, hogy egy-másfél hónap múlva eléri a 30°C-ot, és aztán tovább emelkedik. Mindenki máshogy védekezik a hőség ellen, de a legtöbben légkondicionáló berendezést használnak, ám érdemes elgondolkodni az olyan,  környezetkímélő megoldásokon is – mint amilyen az épületfóliázás -, amelyek ráadásul a költségek csökkentésében is fontos szerepet játszhatnak. Az ablakok lefóliázásával ugyanis csökken a lakás hőterhelése, miközben a fény mennyisége alig változik, ráadásul a belátást is akadályozza.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az épületfóliázással kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Éplüetfóliázás: milyen típusok léteznek?

Az épületfóliákat megkülönböztethetjük aszerint, hogy kültéri, vagy beltéri használatra szánták őket, de e típusokon belül is találhatunk kategóriákat.

Az épületfóliázás előnyeiről már többször is esett szó, de röviden összefoglalva: csökkenthetőek általa a hűtési és fűtési költségek, javítható a belátásvédelem, illetve akár dekorációs célokat is elláthatnak, valamint ezen előnyök kombinációja is megvalósítható. Számos fóliatípus létezik, melyek más-más szempontból előnyösek; az alábbiakban ezeket vesszük sorra.

A reflektív, azaz tükröző felületet biztosító épületfóliák egyszerre oldják meg a belátásvédelem problémáját és a hő, illetve UV sugárzás visszaverését, így kifejezetten hatékonynak nevezhetőek, viszont érdemes tisztában lenni azzal, hogy a bejutó fény mennyiségét is korlátozzák, amiből az következik, hogy a helyiség valamivel “árnyékosabb” lesz. Ennek kiküszöbölésére léteznek neutrális, azaz nem tükröző épületfóliák is, ám ezek esetében a belátásvédelem nem megoldható, illetve a hővédelem hatékonysága is csökken valamelyest.

Hatékony hővédelem a reflektív épületfóliákkal érhető el, mivel ezek a napfény és hő nagy részét visszatükrözik, ezáltal kellemes hőmérséklet érhető el a helyiségekben. Lényeges még, hogy a kültéri fóliák hatékonyabbak beltéri társaiknál, mivel a hőt direkt tükrözik vissza, nem pedig az üvegfelületen keresztül. Hátrányuk viszont, hogy az élettartamuk jóval rövidebb az időjárás hatásainak “köszönhetően”.

Ezeken túl létezik még az úgynevezett biztonsági épületfólia, ami megakadályozhatja az üvegtörés esetén okozott személyi sérüléseket, de a behatolásgátlásban is szerepet játszik. A vastagabb típusok erős mechanikai védelemmel látják el az üvegfelületet, és elérhetőek hő- és fényvédelemre is alkalmas változatban is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az épületfóliázással kapcsolatban, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Biztonsági ablakfóliázással növelheti otthona biztonságát

biztonsági ablakfóliázás segítségével több szempontból is növelhető az otthonunk biztonsági szintje, ezért érdemes megcsináltatni.

biztonsági ablakfólia többféle módon védi az otthonunkat: egyrészt akadályozza a belátást, másrészt védi a belső tereket a nap UV sugaraitól, harmadrészt az üveg esetleges betörése esetén egyben tartja az üvegtáblát, azaz nem szóródnak szét a borotvaéles üvegszilánkok a szobában. Három kifejezetten hasznos tulajdonság egyetlen termékben, ráadásul kedvező áron; mindenkinek megéri biztonsági ablakfóliával felszerelni az otthonát!

Fontos még megemlíteni, hogy a biztonsági ablakfólia segítségével nem csak a nyári hőségben történő hűtési, de télen, a fűtési költségek is lefaraghatóak, hiszen szigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a biztonsági ablakfóliázással kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Épületfóliázás: még nem késő megcsináltatni!

Az épületfóliázás segítségével csökkenthetőek a fűtésre fordított kiadások, de a nyári hőség kirekesztésében is fontos szerepet játszik.

Ugyan már a nyakunkon a tél, de sosem késő tenni annak érdekében, hogy a fűtéssel kapcsolatos költségeket csökkenthessük. A szigetelésnek többféle módja is elérhető, és szerencsére egyre többen alkalmazzák is ezeket, ám sokan megfeledkeznek arról, hogy az ablakoknak nem csupán a kerete, de az üvege is szigetelhető – az épületfóliázást többek között erre a célra fejlesztették ki.

Az épületfóliázás segítségével az ablaküveg nem csak télen, de nyáron is szigetel, illetve ezt a tulajdonságát még a modern, többrétegű üvegezés esetén is lehet növelni, ráadásul a fólia a belátást is akadályozza, ami nagyobb biztonságot is jelent egyben.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az épületfóliázással kapcsolatban, illetve, ha szeretné hatékonyabbá tenni otthona szigetelését és védelmét, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Épületfóliázás: több szempontból is érdemes!

Az épületfóliázás – fóliatípustól függően – többféle előnyt is tartogat, amelyeket érdemes mindenkinek kihasználni.

A szigetelés a tél beköszönte előtt kiemelt fontosságúvá válik: sokan ilyenkor szigeteltetik az otthonuk falait, vagy végeznek ablakcserét az otthonukon. Fontos azonban tudni, hogy magát az ablaküveget is le lehet szigetelni, sőt, érdemes is, hiszen ezt nem csak a tél folyamán, de nyáron is kihasználhatjuk. Az épületfóliázás ebben nyújt segítséget.

Az épületfóliázás többféle fólia segítségével is megoldható: az egyik típus az UV és infravörös sugarakat rekeszti ki, míg a másik a belátást is akadályozza, de léteznek kombinált fóliák is. Ha Önnek is fontos a tökéletes szigetelés, keressen bennünket, és tudjon meg mindent az épületfóliázásban rejlő lehetőségekről!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az épületfóliázással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Épületfóliázással nyáron is csökkentheti a kiadásokat!

Épületfóliázás, megbízható szolgáltatás keretein belül, kedvező feltételekkel, minőségi alapanyagokkal, spóroljon a kiadásain!

A nyarak manapság már óriási kihívások elé állítják az embereket, ennek hatására pedig egyre nagyobb szükség van a klímaberendezésekre. Egyes háztartásokban szinte folyamatosan működtetik a légkondicionálókat, ez pedig meg is látszik a fogyasztáson. Sokan szeretnének spórolni, csökkenteni a kiadásokat, a kérdés már csak az, hogy mi lenne ezzel kapcsolatban a leghatékonyabb megoldás? Amennyiben Ön erre még nem kapott választ, ajánljuk figyelmébe az épületfóliázást!

Ezzel az alternatívával lehetősége van mérsékelni a klímahasználatot, így pedig jelentős összegeket takaríthat meg hosszú távon. A fóliák megfelelő védelmet nyújtanak az erős napsugarakkal szemben. Ezután sokkal kellemesebb lesz az ingatlanban tartózkodni, amit könnyebb is lesz fenntartania.

Budapesten az épületfóliázást kedvező feltételekkel vállaljuk. Munkánkhoz minőségi alapanyagokat használunk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Épületfóliázással mérsékelheti a téli időszak kiadásait!

Sokan szeretnék csökkenteni a fűtéssel kapcsolatos kiadásokat a téli időszakban, ugyanis gyakran rendkívül megterhelik a háztartások kasszáját. Egyeseknek ehhez mindenképp gyors megoldásra lenne szükségük. Amennyiben Ön is szeretné mérsékelni a téli hónapok kiadásait, és praktikus, könnyen kivitelezhető alternatívát keres, válassza az épületfóliázást!

Az épületfóliázás maximálisan megfelel az igényeinek. A kivitelezéshez nincs szükség hosszadalmas, bonyolult munkálatokra, a fóliákat egyszerűen, rövid idő alatt el lehet helyezni a felületekre. Ez a megoldás segítséget nyújthat abban, hogy a kellemes hőmérséklet eléréséhez ne kelljen intenzíven működtetnie a fűtést. Nagyon hamar megtapasztalhatja a fóliák anyagi előnyeit, érdemes ezt az utat választania a spóroláshoz.

Az épületfóliázáshoz színvonalas, megbízható szolgáltatást biztosítunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy ránk bízná a kivitelezést, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Épületfóliázás: válasszon praktikus megoldást az erőteljes napsugarak ellen!

Sok ingatlan elhelyezkedése igencsak előnytelen, ugyanis pont a délutáni órákban tűz be a nap az ablakokon a lakóterekbe. Ez főleg a nyári időszakban tud meglehetősen kellemetlen lenni, és még a nyílászárók mellett található bútorok sincsenek biztonságban, mert megfakulhatnak az erős napsugaraktól. Amennyiben az Ön ingatlanjával kapcsolatban is hasonló problémák merülnek fel, ajánljuk figyelmébe az épületfóliázást!

Az épületfóliázás gyors és egyszerű megoldást kínál az előnytelen elhelyezkedésű ingatlanok számára. A fóliák fontos szerepet töltenek be az erős napsugarak elleni küzdelemben. Felhasználásukkal a délutáni órákban sokkal kellemesebb lesz a lakóterekben tartózkodni, és még a bútorai miatt sem kell aggódnia.

Az épületfóliázást gyors, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül vállaljuk. Minőségi alapanyagok felhasználásával védjük meg otthonát az erős napsugaraktól. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért minket anyagi szempontból is érdemes választani. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Ablakfóliázás: megoldás a hőség ellen

A nyári hőség ellen számos praktikát bevethetünk, ám a leggyakoribb és leghatékonyabb mód a légkondicionáló berendezés használata. Vannak azonban olyan esetek, amikor ennek felszerelése nem lehetséges, mint például a műemléki védelmet élvező épületek, vagy az új, lakóparki otthonok esetében, ahol az épület homlokzatát nem lehet megváltoztatni, és ebbe egy kültéri egység felszerelése is beletartozik. Szerencsére ebben az esetben is lehetséges védekezni a nap sugarai ellen, mégpedig az ablakfóliázás segítségével!

Az ablakfóliázás visszaveri a napsugarakat, ami által a lakás kevésbé melegszik fel, a benti hőmérséklet pedig az elviselhetőség határán innen marad. Ám az ablakfóliázás nem csak erre nyújt megoldást! A földszinti lakások esetében gyakori probléma, hogy az utcán közlekedők belátnak az ablakon. Egy megfelelő ablakfólia gyakorlatilag tükörként is képes viselkedni, azaz a járókelők csak önmagukat látják benne, a lakás belterét nem, miközben a fólia szinte semmit nem csökkent a szobák világosságán.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az ablakfóliázás, keress bennünket elérhetőségeinken!

Az épületfóliázás több szempontból is előnyös!

Modern világunkban egyre többen választják az épületfóliázást. A fóliának számtalan előnye van, ezért megéri nem csak irodaházak esetén alkalmazni, hanem kisebb irodahelyiségek, üzletek, sőt, akár magánházak esetén is. Nézzük, miért érdemes az épületfóliázás mellett dönteni!

A legtöbben a hő- és napfény elleni védelem érdekében alkalmazzák a termékeket. Az épületfóliázás ugyanis hozzájárul a tűző napsütés mérsékléséhez, ennek köszönhetően még a legnagyobb nyári forróságban sem lesz kellemetlen az ablakok mellett ülni. A fóliáknak köszönhetően energiamegtakarítás is érhető el, hiszen jelentősen csökkenthető a klímahasználat, valamint télen is kevesebb fűtésre lesz szükség. Az épületfóliázással ezen kívül hatékonyan megvédhetőek az ablak mellett található kárpitos bútorok is a fakulástól.

Szeretne többet tudni az épületfóliázásról? Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb élvezhesse a fóliák nyújtotta előnyöket!