Áraink

SZEMÉLYAUTÓ ÜVEGFÓLIA
B OSZLOPTÓL HÁTRA
3 ajtós
32 000 Ft-tól
5 ajtós
39 000 Ft-tól
Kombi
42 000 Ft-tól
Egyterű
47 000 Ft-tól
KAVICSVÉDŐ FÓLIÁK
ÁR
Első fényszóró / db
18 000 Ft-tól
Visszapillantó tükör / db
15 000 Ft-tól
Motorháztető
68 000 Ft-tól
Lökhárító / db
78 000 Ft-tól
Küszöb
8 000 Ft-tól
KAROSSZÉRIA FÓLIÁZÁS
Egyedi megállapodás alapján
ÉPÜLET FÓLIÁZÁS
Egyedi megállapodás alapján

Ajánlatkérő űrlap


  Autófóliázás árak: mitől függ a pontos végösszeg?

  Autófóliázás áraink megfizethetőek, szolgáltatásunk pedig profi! Használd ki Te is az autófóliák előnyeit, keress minket bizalommal bővebb információért!

  Az autótulajdonosok többsége bizonyára hallott már az autófóliázásról és annak előnyeiről. A szolgáltatás napjainkban rendkívül népszerű, mégis sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy teljesen felesleges és nem éri meg az ára. Ez azonban nem így van, persze érdemes előre tájékozódni, mert az autófóliázás árakat sok minden befolyásolja, ezért igen nagy lehet a szórás a végösszeget illetően. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy milyen tényezők határozzák meg az autófóliázás árát!

  Az autófóliázás ára logikusan függ attól, hogy milyen típusú járművet szeretnél fóliáztatni: háromajtósat, ötajtósat, kombit vagy egyterűt. Utóbbi kerül a legtöbbe, de az árak nem egyenesen arányosak, vagyis egy ötajtós jármű fóliázása nem kerül sokkal többe, mint egy háromajtósé. Természetesen fontos kérdés az is, hogy pontosan milyen fóliát szeretnél: vannak kavicsvédő típusok, amik értelemszerűen a kavicsfelverődés ellen védik a felületeket, ezek használata ajánlott nem csak az ablakokon és a szélvédőn, hanem a motorháztetőn, a visszapillantókon, az első fényszórókon, de mindenképp érdemes a lökhárítóra, sőt, a küszöbre is tenni. Az autófóliázás ára még így is jóval elmarad egy üveg cseréjétől vagy egy fényezésétől, amire egy felverődő kő miatt is szükség lehet.

  Ma már van lehetőség a teljes karosszéria fóliázására is, az ár ebben az esetben egyedileg kerül megállapításra, az autó és a fólia típusától függően. Érdemes pontos árajánlatot kérned, és az alapján eldöntened, hogy igénybe veszed-e a szolgáltatást. A honlapunkon található ajánlatkérő űrlap kitöltésével könnyedén megtudhatod az autófóliázás árát.

  Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Ha további kérdésed merült fel az autófóliázás árakkal kapcsolatban, keresd bátran munkatársainkat, szívesen állnak rendelkezésedre mindenben!