Épületfóliázással a drága fűtés ellen

nov 23, 2022 | Blog

Az épületfóliázás nem csak a betekintés ellen nyújt védelmet és nem csupán nyáron segít a kiadások mérséklésében, hanem télen is óvja az lakást a hidegtől.

Az elmúlt hónapok szerte a világon arról szóltak, hogy hogyan lehet takarékoskodni az energiával, illetve, hogy hogyan lehet csökkenteni a fűtés költségeit. Szerencsére több megoldás is létezik, amikkel legalább egy kicsit segíthetünk a dolgon, ezért érdemes minden lehetőséget számba vetni. Hazánkban még kevésbé elterjedt az épületfóliázás, melyet az alábbiakban mutatunk be Önnek.

Az épületfóliázásra a legtöbben elsősorban mint belátásvédelem gondolnak, azonban ennél jóval sokoldalúbb ez a technológia. A fólia ugyanis nem csak a kíváncsi szemek elől véd, hanem a kellemes belső hőmérséklet megteremtéséhez is hozzájárul, méghozzá télen és nyáron egyaránt.

A fólia egy jól hőszigetelő anyag, amely az ablakokra helyezve növeli azok hőszigetelő képességét. Ez napjainkban, a gyorsan növekvő, kiszámíthatatlan energiaárak miatt különösen nagy előny, hiszen az épületfóliázásnak köszönhetően a lakás sokkal védettebbé válik a hideg ellen.

Természetesen egy ilyen beruházásnál gondolni kell a jövőre is, azonban az épületfóliázásnak egész évben megvan a haszna. A nyári hőségben remekül véd a forrón tűző nap ellen is, így kevesebbet kell használni a klímát.

Napjainkban többféle fólia áll rendelkezésre az épületfóliázáshoz, ezért fontos, hogy mielőtt megrendeli a szolgáltatást, alaposan tájékozódjon. Egyes termékek kifejezetten a belátás elleni védelemre lettek kifejlesztve, de ha Önnek a hőszigetelő tulajdonság a fontos, akkor ennek figyelembe vételével érdemes választania. Cégünk minden célból vállalja az épületfóliázást Budapesten, amennyiben bizonytalan, érdemes hozzánk fordulnia.

Ha további tájékoztatást szeretne kérni az épületfóliázással kapcsolatban, ne habozzon, bátran vegye fel a kapcsolatot velünk! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeinken és válaszolnak minden kérdésére.