Új szolgáltatás – ÓZON

/Új szolgáltatás – ÓZON
Új szolgáltatás – ÓZON2020-05-20T10:08:46+00:00

ÓZON  

Az ózonhoz   O3 vagy  „aktivált oxigén”  elnevezések a gyakoriak; 3 oxigén atomot tartalmaz, ellentétben az általunk belélegzett oxigén gázzal, amelyben 2 oxigén atom van. Az ózonnak van a világon a második legerősebb sterilizáló hatásfoka, ezért széles körben használják a baktériumok, vírusok, illatok és nem kívánatos szagok végleges kivonásához. Érdekességképpen említjük meg, hogy az ózon természetben is előfordul és leggyakrabban villámlások alkalmával jön létre. Ennek eredményeként érezhetjük vihart követően a kellemes „esőillatot”, amely a természet ajándéka. Az ózon gáz előállítása „ózongenerátorokkal” történik, amelyek biztosítják az oxigén elektromos stimulálását ahhoz, hogy az oxigént instabil ózonná alakítsák. Ez általában a „Korona Kisülés” technológiát alkalmazó ózongenerátorokkal történik. A korona kisülés az ózongenerátorokban használt nagyfeszültségű elektromos mezőre vonatkozik. Levegőt vagy koncentrált oxigént vezetünk át ezen az elektromos mezőn, és az oxigén egy százaléka átalakul ózonra, amelyet azután felhasználunk.

Hogyan működik az ózon?

Az ózonhatás rendkívül erős, de rövid életű. Amikor a szennyeződések, baktériumok,  vírusok ózonnal érintkeznek, teljesen elpusztulnak az oxidációs folyamat eredményeként. Az oxigén molekulához kötődött  extra  oxigén atom hozzákötődik a szagokat okozó szennyeződéshez, elpusztítva, felbontva azt, és ezt követően semmi sem marad, nincs szag, illat, baktérium… extra atom – csak az oxigén. Az ózon visszaváltozik oxigénné a használatot követően.
Vegyszermentesen, adalékok nélkül írt szagokat, nem hagy nyomot, nem igényel emberi felügyeletet. Zápor utáni illatot hagy maga után.

UTASTÉR ÉS RAKTÉR SZAGTALANÍTÓ, PENÉSZMENTESÍTŐ, FERTŐTLENÍTŐ
KEZELÉS ÓZONGENRÁTORRAL!!

30 PERC/4990 FORINT +ÁFA

Ózonos szagtalanítás és fertőtlenítés: legyen makulátlan az autód beltere is!

Automatikusan befogod az orrod, amikor beülsz az autódba? Feltekert ablakkal már képtelen vagy vezetni? Netán csak szeretnéd, hogy baktérium-, vírus- és élősködőmentes legyen az autód? Akkor az ózonos szagtalanítást és fertőtlenítést neked találták ki!

Az ózonos szagtalanítás és fertőtlenítés a leghatásosabb fertőtlenítő megoldás az autód esetében, de akár lakásokban is használható, hiszen a lényeg a légmentesen zárt tér. Mivel az ózon gáz halmazállapotú, minden kis résbe, sőt, a szövetek belsejébe is eljut, és a legmélyebben is kifejti fertőtlenítő hatását. Amiatt sem kell aggódnod, hogy mi történik, ha a művelet végeztével beülsz az autódba, mivel az ózon gyakorlatilag azonnal lebomlik, így semmilyen kárt nem képes okozni benned. Az eljárás rövid ideig tart, csak zivatar utáni illatot hagy maga után, az ára pedig kedvező, így mindenképp megéri kihasználnod ezt a lehetőséget!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet az ózonos szagtalanítás és fertőtlenítés iránt, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és foglalj időpontot!